Băsescu, la băută cu o blondă, la o terasă din Bruxelles

12 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

Fostul președinte Traian Băsescu a fost surprins discutând la un pahar de vin în compania unei blonde, pe o terasă la Bruxelles.

Băsescu, la băută cu o blondă, la o terasă din Bruxelles
Băsescu, la băută cu o blondă, pe o terasă din Bruxelles

Imaginile surprinzătoare au fost făcute publice de jurnalistul Dan Bucura, pe contul lui de Facebook, care menționează că au fost surprinse cu câteva zile în urmă.

Îmbrăcată într-o rochie roșie ce contrasta puternic cu nuanța părului său, prezența feminină de la masa lui Băsescu părea să fie foarte atentă la discuția cu fostului șef de stat.

Multe comentarii remarcă faptul că gusturile lui Băsescu nu s-au prea schimbat, pentru că, privită din spate, perspectiva aduce a o întâlnire cu o altă Elena Udrea.

Băsescu, la băută cu o blondă, pe o terasă din Bruxelles

Fără prea mult efort a fost aflată și identitatea femeii. Se numește Casiana Enache și este angajată la Parlamentul European. Casiana Enache este din Pitești și are o fetiță de șase ani. Înainte de a lucra la Parlamentul European, a fost însoțitoare de zbor la o companie aeriană.

La câteva ore de la apariția imaginilor în media online din România, Casiana Enache și-a închis contul de Facebook.

Până acum nu a răsuflat nicio informație despre motivele care au determinat această întâlnire misterioasă, dar, cu siguranță, atunci când vor apărea, vor face referire la treburi importante privind activitatea României în UE...