Băsescu, despre Dragnea: Atât l-a dus capul. Nu își dădea seama că era în pielea goală și lumea râdea de el

28 Mai 2019 | scris de Ioana Tomozei

Traian Băsescu crede că haosul în care se găsește PSD poate fi explicat doar prin faptul că Liviu Dragnea a fost luat prin surprindere de decizia Curţii Supreme. 

Băsescu, despre Dragnea: Atât l-a dus capul. Nu își dădea seama că era în pielea goală și lumea râdea de el

Invitat la TVR, Băsescu a spus că Dragnea, în loc să se încăpăţâneze să se facă de râs, încercând să salveze aparenţele, ar fi trebuit să îşi anunţe demisia din fruntea PSD duminică seara, după anunțarea exit-poll, şi să convoace o sedinţă fulger în care să pună totul la punct în partid.

''Dragnea a greșit fundamental seara când s-au anunțat rezultatele. Trebuie să iasă și să anunțe că a demisionat. În noaptea aia, cu oamenii din jurul lui, spunea mâine dimineață, la ora 7.00 facem unu, doi, trei, patru, cinci, șase. El i-a lăsat lui Dăncilă totul.

Nu cred că se aştepta să fie condamnat sau cred că nu a avut puterea să pună pe masă și subiectul acesta, nu a avut putea interioară.

Ca dovadă, duminică seara era complet abulic, era pierdut când a ieșit la declarații. În loc să îți anunți demisia, tu încerci s-o bâlbâi cu rezultatul, că merge, că nu știu.

Dar în situația asta, de criză majoră, atâta l-a dus capul, s-a văzut că și-a pierdut controlul, el anunța propuneri de candidați la Președinție. Nu își dădea seama că era în pielea goală, cu toate televiziunile acolo și lumea râdea de el”, a declarat Traian Băsescu.


CLICK - Follow us on Google News