BMW, împins de un tramvai de pe șine, într-o intersecţie din București - video

05 Ian 2020 | scris de Monica Pavelescu

Șoferilor le este cunoscut faptul că unora dintre posesorii de BMW li se pare că ar trebui să aibă un statut special pe străzile și șoselele patriei...

BMW, împins de un tramvai de pe șine, într-o intersecţie din București - video

E și cazul celui care constatând că în fața sa la semafor sunt deja staționate trei (sic!) mașini, deci într-un trafic ce poate fi considerat ca deloc aglomerat, a considerat că e sub demnitatea lui să aștepte în spatele coloanei și le-a depășit, poziționându-se pe șinele tramvaiului.

În momentul în care culoarea semaforului devine verde, șoferul BMW-ului rămâne pe loc, ceea ce-l face pe vatmanul tramvaiului sosit în spatele său să-l claxoneze.

Iritat, șoferul din BMW încearcă să-i demonstreze vatmanului că nimic nu-l poate mișca din loc cu excepția propriei dorințe sau, cum se mai zice prin popor, ”când vrea mușchii mei!”.

Vatmanul pune tramvaiul în mișcare și pur și simplu împinge BMW-ul de pe șine, probabil spre stupoarea șoferului acestuia, care, reușește să coboare din mașină după câteva tentative nereușite.

După ce îndepărtează mașina de pe șinele tramvaiului, șoferul BMW-ului, asistat și de o pasageră de-ale lui, încep să-l înjure pe vatman și chiar lovește cu pumnul geamul cabinei acestuia.

În legătură cu acest incident, petrecut pe linia tramvaiului 32, în zona Pieței Chirigiu, Brigada Rutieră a Capitalei precizează că şoferul autovehiculului se face vinovat de faptul că nu a eliberat calea pentru tramvai şi nici nu a notificat accidentul. El a fost amendat cu 2.230 lei şi i s-a reţinut permisul pentru 30 de zile.

Majoritatea comentatorilor clipului video, de pe Facebook, conchid că a greșit vatmanul, fiindcă a pus frână.

În rest, în București, capitală europeană și în 2020, rămâne în continuare doar din întâmplare poți să întâlnești civilizația pe străzi...


CLICK - Follow us on Google News