Bogdan Stanoevici, internat în stare gravă. «Este intubat!»

17 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României,este internat la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală.

Bogdan Stanoevici, internat în stare gravă. «Este intubat!»

Potrivit unor surse medicale, citate de gândul.ro, starea lui Bogdan Stanoevici – infectat cu noul coronavirus – este una gravă, din păcate, acesta fiind intubat în momentul de față.

”Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni și acum, se afla în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le sta în putință pentru a-l vindeca”, au declarat sursele citate.

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”. A mai menționat, în același timp, că și-a făcut – lunar – testul anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

Însă, a mai precizat fostul candidat la Președinția României, atunci când a fost obligat să poarte masca, în anumite situații, nu s-a opus și s-a conformat regulilor.


CLICK - Follow us on Google News