Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit în secret

30 Mai 2021 | scris de Anita Raicu

Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit cu logodnica sa, Carrie Symonds, într-o ceremonie secretă la Catedrala Westminster sâmbătă, scrie Sun.

Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit în secret

Informaţia, apărută în media din Anglia, nu a fost confirmată oficial. Nunţile din Anglia sunt în prezent limitate la 30 de persoane din cauza restricţiilor COVID-19.

Catedrala Westminster a fost închisă brusc la ora 13.30 (12.30 GMT), iar Symonds, 33 de ani, a sosit 30 de minute mai târziu într-o limuzină, într-o rochie albă lungă, fără voal.

Tabloidul britanic scrie că invitaţii au fost anunțați în ultima clipă despre ceremonia din centrul Londrei şi că nici membrii cu funcţii importante în cabinetul lui Johnson nu ştiau de planurile lui de nuntă.

Johnson are 56 de ani, iar Symonds – de 33 de ani. Cei doi locuiesc împreună în Downing Street din 2019, de când Johnson a devenit prim-ministru.

Cei doi au anunţat anul trecut că s-au logodit şi că aşteaptă un copil, iar fiul lor. Wilfred Lawrie Nicholas Johnson s-a născut în aprilie 2020.

La începutul acestei luni, Sun a raportat că invitaţiile de nuntă au fost trimise prietenilor şi familiei pentru iulie 2022.

Johnson a fost divorţat de două. Ultima căsătorie a lui Johnson a fost cu Marina Wheeler, avocată. Au patru copii împreună, dar au anunţat în septembrie 2018 că s-au despărţit.


CLICK - Follow us on Google News