Un ministru brazilian îi susține pe Bolsonaro: Brigitte Macron este într-adevăr urâtă!

06 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

Continuă lipsa de eleganță diplomatică pe care a născut-o președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, care, într-o postare pe Facebook, la finalul lunii august, a comparat modul în care arată soția președintelui francez, Brigitte Macron, în vârstă de 66 de ani, cu propria sa soție, Michelle, 37 de ani.

Un ministru brazilian îi susține pe Bolsonaro: Brigitte Macron este într-adevăr urâtă!

“Nu-l umiliți pe om. Hahaha", a scris Bolsonaro într-unul dintre comentariile la postare, fiind criticat vehement pentru sexism.

Mai nou, într-o întâlnire cu un grup de oameni de afaceri, ministrul brazilian al Economiei, Paulo Guedes, a susținut la rândul său că Brigitte Macron, soția președintelui Franței, este ”într-adevăr urâtă”.

​”Președintele a zis-o și acesta este adevărul. Această femeie este ”într-adevăr urâtă”, a declarat, citat de AFP, Paulo Guedes, vorbele sale fiind primite cu aplauze de cei prezenți. După o pauză, ministrul a adăugat zâmbind ironic: ”Nu există femeie urâtă, ci doar femeie văzută din unghiul greșit”.

La scurt timp, serviciul de presă al ministrului a publicat un comunicat în care prezintă scuze pentru declarațiile făcute, precizând că ministrul nu a avut în intenție vreo ofensă personală, ci doar să atragă atenția asupra unor chestiuni care trebuie să fie cu adevărat în dezbatere.


CLICK - Follow us on Google News