«Mai avea nevoie doar de o ștampilă...». O bunică a murit în fața spitalului așteptând o scrisoare medicală

25 Ian 2021 | scris de Ioana Tomozei

Alexandra Mincis a relatat pe Facebook modul în care s-a stins bunica sa în vârstă de 85 de ani, în fața spitalului din Corabia, așteptând ca o ștampilă să fie pusă pe o scrisoare medicală... 

«Mai avea nevoie doar de o ștampilă...». O bunică a murit în fața spitalului așteptând o scrisoare medicală

Însoțită de rude, bătrâna venise la spital pentru a obține o scrisoare medicală necesară pentru închirierea unui concentrator de oxigen. 

Nepoata femeii explică faptul că nu au vrut să o ducă și pe bătrană în spital pentru că s-au gândit că ar putea să rezolve această problemă birocratică fără a o mai plimba pe drumuri pe femeia de 85 de ani. Dar nu s-a putut. 

"Sunt persoane care ne acuză ca vrem bani. Nu, nu vrem bani, nu am depus nicio plângere, am făcut doar public totul pentru că nu vrem să mai treacă și alte persoane prin ce am trecut noi", relatează tânăra.

"De ce salariu aveți nevoie domnule ”doctor", nu toți ne permitem sa va băgăm bani in buzunare.

Aveam nevoie de o scrisoare de la doctorul pneumolog (Mihai xx) din Corabia pentru bunica mea de a prelungi contractul unui concentrator de oxigen.

Ieri dimineață am mers cu ea la spital în căruț - i-a măsurat saturația de oxigen rezultând 67 din punctul de vedere al doctorului era buna.

Acum vine partea grea pentru ea. Trebuia sa sufle într-un tub. Încercând de mai multe ori, nu reușește ,nu avea suficientă putere de a sufla.

În tot acest timp doctorul era foarte recalcitrant. Răspunsul dansului a fost ca nu poate să ne dea acea scrisoare pentru că nu trece testul cu tubul si ca asa este legea, nu poate demonstra ca are nevoie de oxigen, cu toate ca a fost internată 10 zile in același spital și tot la oxigen a stat. Biletul de ieșire unde era specificat ca are nevoie de oxigen era egal cu 0 pentru el.

Dar o mică minune a apărut după ”o atenție". S-a putut face scrisoarea. Timp de aproximativ o ora bunica mea a așteptat pe holul spitalului. Mai aveam nevoie de o stampila rotundă care se afla la o asistenta.

Între timp am pus-o pe bunica in mașina. Dar după încă 10 minute de așteptare inima ei sa oprit.

Același doctor vine la mașină îi verifica pulsul si răspunde pe un ton foarte diferit și calm ,,da a decedat și făcusem și scrisoarea pe un an".

Din păcate, a trebuit sa moară pentru ai demonstra acestui doctor ca ea are nevoie de oxigen", a scris nepoata femeii, pe Facebook.


CLICK - Follow us on Google News