Gestul ironic al Ducesei de Cornwall la adresa lui Trump - video

05 Iun 2019 | scris de Monica Pavelescu

Donald Trump şi soția sa, Melania, au fost invitaţi la ceai, luni după-amiază, la reşedinţa Prinţului Charles şi a soţiei sale Camilla, în centrul Londrei, iar, spre deliciul media, Ducesa de Cornwall a oferit ”cel mai bun moment“ al vizitei președintelui american în Marea Britanie.

Gestul ironic al Ducesei de Cornwall la adresa lui Trump - video

Invitaţia a reprezentat o ocazie ca Charles, moştenitorul tronului, să încerce să-l convingă pe Trump că lupta împotriva modificărilor climatice, pe care Prinţul le consideră o ameninţare gravă, iar americanul o farsă, este o necesitate. 

Momentul întâlnirii, cel mai gustat de presă, a fost cel în care Ducesa de Cornwall a atras atenţia printr-un gest special şi intens dezbătut în mediul online - la un moment dat, Camilla s-a întors către camerele de luat vederi şi a făcut cu ochiul fotografilor, în spatele lui Donald Trump.   

Gestul soţiei Prinţului Charles, care a ajuns viral, a fost desemnat de comentatorii online drept - ”cel mai bun moment al vizitei“ - mulţi s-au amuzat pe ironiei Camillei la adresa lui Trump.  

Comentatorul britanic Piers Morgan a distribuit amuzat clipul, iar Charlie Proctor, editor-şef la Royal Central, a declarat în glumă că Ducesa are necazuri - ”Ofiţerul însărcinat cu protecţia familiei regale: Camilla, dacă ai probleme, fă cu ochiul, venim să te salvăm“.

 ”Gestul Camillei – toţi oamenii în deplinătatea facultăţilor mintale de pe planetă“, a fost un alt mesaj pe Twitter. O altă persoană a caracterizat gestul Ducesei drept „silenţios, dar mortal“. ”Camilla e o fată obraznică“, a scris altcineva. ”Poate că nu va fi Regina pe care o vrea lumea, dar se pare că e Regina de care lumea are nevoie“, se arată într-un alt mesaj. 


CLICK - Follow us on Google News