Un candidat la Primăria Buzău a uitat numele partidului din partea căruia candidează - video

29 Iun 2020 | scris de Ioana Tomozei

Un candidat la primărie demonstrează că încercarea partidelor politice de a ne convinge că doctrina e cea care îi unește pe membrii lor e doar o acțiune de imagine, care ascunde de fapt alte interese ce-i unesc...

Un candidat la Primăria Buzău a uitat numele partidului din partea căruia candidează - video

În conferința de presă în care și-a prezentat candidatura la Primăria Buzău,  numele partidului din partea căruia candidează la Primăria Buzău, Constantin Florescu, fost consilier local ales pe listele PSD și care a trecut recent la PMP, a uitat numele partidului care îi susține candidatura.

”Astăzi declar oficial în fața tuturor cetățenilor buzoieni că accept candidatura pentru Primăria Buzău din partea partidului… partidului… Mișcarea Populară, România, partidul PMP”, a spus Florescu într-o conferință de presă la Buzău.

Candidatul a spus numele corect al PMP doar după ce i-a șoptit o persoană aflată lângă el la prezidiul conferinței.

În noiembrie 2019, la puțin timp după plecarea din PSD, ca urmare a neînțelegerilor cu primarul Constantin Toma, candidatul Florescu anunța în presa locală că așteaptă oferte de la celelalte partide pentru o susținere la primăria municipiului.

În cele din urmă, el a fost curtat de PMP, după ce toate celelalte formațiuni politice au dezmințit că sunt interesate de colaborarea cu fostul magistrat, potrivit presei locale.


CLICK - Follow us on Google News