De ce, spre deosebire de Prințul George, fratele ei, Prinţesa Charlotte nu va primi ce-şi doreşte de Crăciun

09 Dec 2019 | scris de Monica Pavelescu

De când a încăput pe mâinile specialiștilor în marketing, Crăciunul și-a diluat din aroma de sărbătoare a familiei devenind una a cadourilor.

De ce, spre deosebire de Prințul George, fratele ei, Prinţesa Charlotte nu va primi ce-şi doreşte de Crăciun

Disperați, încercând să le facă pe plac copiilor, pentru că se simt vinovați că petrec din ce în ce mai puțin timp cu ei, părinții se pregătesc asiduu de goana după cadouri, de aceste griji nefiind scutiți nici Ducii de Cambridge.

Prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, fiica prinţului William şi a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, se gândeşte deja cu nerăbdare la momentul în care va primi cadourile, lângă brad.

Personalitatea lui Charlotte se evidențiază încă o dată, micuţa și-a făcut o listă clară de dorinţe pe care i le-a trimis Moșului, însă cel mai mult speră să primească un ponei, un semn, poate, că a moştenit pasiunea străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, pentru echitaţie.

Prinţul William nu vrea să îşi dezamăgească fiica, însă se gândeşte serios la faptul că ea este încă prea mică pentru a avea o asemenea răspundere. Aşadar, visul lui Charlotte de a primi un ponei ar putea deveni realitate anul viitor sau chiar mai târziu de atât, potrivit mirror.co.uk.

Frațiorul mai mare al lui Charlotte, Prinţul George, are dorinţe mai uşor de îndeplinit. El şi-a descoperit pasiunea pentru sporturi aşadar o rachetă nouă de tenis, dar şi o masă de fusball sunt cele două lucruri pe care speră să le găsească sub brad.

Și Charlotte, și Georgei vor primi şi un set cu ustensile de bucătărie, pentru că să se joace de-a bucătarii, a dezvăluit o sursă pentru publicaţia mai sus amintită.


Regina Elisabeta a II-a a primit cadou de la tatăl său, George al VI-lea, un ponei pe nume Peggy, atunci când avea doar patru ani. De atunci, Elisabeta a II-a a fost nedespărţită de cai, iar cabalinele aflate în proprietatea sa au câştigat 534 de curse din cele 3205 în care au luat parte, victorii contabilizate în câștigul a aproximativ 7 milioane de lire sterline.


CLICK - Follow us on Google News