Victor Ciutacu, după explicațiile legate de vaccinarea Simonei Halep: «Nimic nu mă scoate mai tare din minți decât «curvăsăria» politică proastă»

20 Mar 2021 | scris de Monica Nistor

După ce a citit explicațiile date de medicul militar Valeriu Gheorghiță în cazului modului în care a fost vaccinată Simona Halep, Victor Ciutacu a comentat, în stilul său personal, inconfundabil.

Victor Ciutacu, după explicațiile legate de vaccinarea Simonei Halep: «Nimic nu mă scoate mai tare din minți decât «curvăsăria» politică proastă»

”Nimic nu mă scoate mai tare din minți decât «curvăsăria» politică proastă, lipsa de portocale și de răspundere.

În loc să recunoască asumat că, pe fondul valului de scepticism din societate, autoritatea statului a creat o portiță pentru a beneficia de mediatizarea vaccinării unor personalități cu încredere și simpatie mare din partea populației, vine păpușelul, ne scuipă-n ochi și ne sfătuiește să deschidem umbrelele. 

Zi, băi, râsule, «Da, i-am oferit Simonei Halep posibilitatea (legală) de a intra prin față, de a alege când și cu ce se vaccinează ca să vă convingem pe voi că nu vă cresc aripi și antene».

Nu, tată, el o bagă pe aia grea: «Nu a fost o excepție. Am făcut o schemă necesară pentru o campioană a României». D-aia nu vă halește populația, papagalilor...

Strict pe fondul subiectului, dacă mă întrebați pe mine, ideea de a o vaccina demonstrativ pe Simona Halep e, la bază, bună. Doar că trebuia făcută, asumat, de la începutul campaniei, iar lângă ea să fie, în linie, un lot de personalități marcante ale României. Fix ca să dea un sentiment de încredere populației.

Își luau câteva înjurături că bagă vipurile-n față, dar urneau căruța. Sigur, pentru asta mai era nevoie de logistică decentă, de vaccinuri suficiente, de creier și de curaj”, a scris mesajul lui Ciutacu.


CLICK - Follow us on Google News