Un australian susţine că este copilul lui Charles şi al Camillei, conceput pe când aceştia erau adolescenţi

30 Apr 2021 | scris de Anita Raicu

Se pare că povestea oferită lumii de Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles nu și-a depănat încă toate ițele...

Un australian susţine că este copilul lui Charles şi al Camillei, conceput pe când aceştia erau adolescenţi

Cea mai recentă şi spectaculoasă informație pe care tabloidele britanice o revarsă asupra lumii este cea conform căreia Camilla și Charles au un fiu, conceput pe când erau doar nişte adolescenţi. 

Simon Charles Dorante-Day este un inginer britanic în vârstă de 55 de ani, care locuieşte în prezent în Queensland, Australia, şi care s-a născut în anul 1966, undeva în apropiere de localitatea britanică Portsmouth.

El pretinde că bunica lui adoptivă i-a dezvăluit, în 1998, că mama lui este actuala Ducesă de Cornwall. 

Mai mult, acesta spune că a încercat să ia legătura cu Charles şi cu Camilla în 2012 şi că ar dori să facă un test ADN pentru a-şi dovedi veridicitatea afirmațiilor sale. 

Tată a nouă copii, australianul a postat pe Facebook o fotografie cu unul dintre fiii săi, pentru a demonstra legătura de sânge cu familia regală, pretinzând că adolescentul de 14 ani este leit Regina Elisabeta, pe când aceasta era tânără.

În favoarea afirmațiilor sale Dorante mai aduce argumentul că bunicii lui adoptivi au lucrat pentru regină şi pentru soţul acesteia, Prinţul Philip, pe post de grădinar şi bucătăreasă, şi i-au spus de multe ori acestuia că este copilul din flori al lui Charles şi Camilla. 

Deşi Dorante-Day susţine că  Charles și Camilla au început o relaţie încă din anul 1965, atunci când a și fost conceput, cei mai mulţi istorici susţin că aceştia s-au întâlnit mai târziu, în anul 1970, la un meci de polo. 


CLICK - Follow us on Google News