Cornel Dinu, suspect de COVID. «M-am simțit foarte rău, n-am putut să mănânc nimic»

03 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

Cornel Dinu are o parte dintre simptomele de COVID-19. Se simte slăbit, are gâtul inflamat, însă nu a dezvoltat febră și nici nu și-a pierdut gustul sau mirosul. Totodată, un test rapid efectuat joi a ieșit pozitiv.

Cornel Dinu, suspect de COVID. «M-am simțit foarte rău, n-am putut să mănânc nimic»

După aflarea rezultatului, Cornel Dinu a anunțat DSP-ul și așteaptă ambulanța cu echipaj specializat, care să-i facă testul RT-PCR.

Joi dimineața, Cornel Dinu a avut o temperatură de 37,2 grade Celsius, apoi termometrul a arătat valori mai mici, până la 35,9 grade.

”Nu sunt deloc bine, se pare că am COVID. A fost Cristi Balaj pe la mine acum vreo două ore, că voia niște cărți și avea la el niște teste dintr-astea rapide, care au exactitate 70%…  Și mi-a făcut un test, mi-a băgat un băț… un fel de pai în nas… a luat o probă și a pus-o pe un tester, un fel de termometru… Și a apărut că am COVID. Asta e… Cum o vrea Dumnezeu.

Ieri m-am simțit foarte rău, n-am putut să mănânc nimic, astăzi a fost mai acceptabil… Am gust, am miros, am și mâncat în seara asta ceva… mi-era foame că ieri nu mâncasem nimic…

N-am temperatură… dar am vorbit cu mai mulți doctori și mi-au spus că există… cum să spun… frânturi dintr-astea tipice, ca o răceală puternică, de COVID”, a spus Cornel Dinu, potrivit Fanatik.ro.

”Procurorul” a explicat simptomele pe care le-a resimțit în ultima perioadă.

”E o stare așa… de ușoară greață, de slăbiciune, cu durere de cap… ca la gripă… și gâtul, care la mine lovește imediat… imediat mă ia de la gât că am amigdalele scoase… sper că e o formă mai ușoară

Am vorbit la DSP, am dat peste o doamnă foarte amabilă, mi-a zis că e din familia Bibescu și că tatăl ei mă cunoaște bine și pe mine, și pe Lucescu, și pe Dumitrache, din tinerețea lui și a noastră… și a zis că trimite o ambulanță cu echipaj specializat să-mi facă testul ăla al lor de exactitate mare… PCR-ul ăla… așa că aștept ambulanța”, a mai spus Cornel Dinu.

Totodată, legenda din ”Ștefan cel Mare” a făcut o comparație inedită între Dinamo și afecțiunea de care suferă.

”În 2011, când Dinamo dădea primele semne de îmbolnăvire, eu m-am operat pe inimă. Acum, când Dinamo e bolnav profund, eu fac COVID. Sufăr împreună cu Dinamo, ăsta mi-e destinul.

Mă supără gâtul, asta e problema, dar respir bine, respir perfect… Am o ușoară slăbiciune, o stare… așa… de disconfort. De dimineață am avut 37 cu 2, după aia, la o jumătate de oră, a scăzut la 36 cu 7 și acum e 35 cu 9. Oxigenarea e bună, 95, 96, 97…”, a mai adăugat Cornel Dinu.


CLICK - Follow us on Google News