Cornelia Catanga a încetat din viață

26 Mar 2021 | scris de Monica Nistor

Cunoscuta cântăreață de muzică lăutărească Cornelia Catanga a încetat din viață în urma unor complicații apărute în COVID-19. 

Cornelia Catanga a încetat din viață

Cornelia Catanga avea 63 de ani.

Cornelia Catanga se afla sub supravegherea medicilor de la Spitalul Universitar din Capitală, iar managerul spitalului a confirmat informația.

Potrivit unor surse medicale, Cornelia Catanga a ajuns la spital, în jurul orei 4.00, în stop cardio-respirator, şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

”Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Jurnalista a povestit că Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a sunat-o imediat după deces.

”M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa.

La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat Mara Bănică, la Antena 3.

Jurnalista a mai afirmat că soţul Corneliei Catanga nu credea în COVID.

”Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa...Este cumplit ce s-a întâmplat", a mai spus Bănică pentru Antena 3.

În  vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească a suferit un infarct, fiind internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America.


 

 

Aurel Pădureanu a mai povestit că soţia sa  fusese diagnosticată şi cu retinopatie pigmentară evolutivă.


CLICK - Follow us on Google News