Cosmin Olăroiu, ignorat de medicii medicii pe care îi ajutase în starea de urgență: «Nici măcar nu mi-au răspuns!»

06 Ian 2021 | scris de Monica Pavelescu

Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Jiangsu Suning, a vorbit la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, la gsp.ro, despre modul în care a fost tratat de medicii de la Spitalul ”Victor Babeș”. 

Cosmin Olăroiu, ignorat de medicii medicii pe care îi ajutase în starea de urgență: «Nici măcar nu mi-au răspuns!»

”Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi.

Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit și persoane să ne sponsorizeze”, declara Emilian Imbri, managerul spitalului ”Victor Babeș” din București, în martie 2020.

Olăroiu a relatat că, după ce un membru al familiei sale s-a îmbolnăvit cu COVID-19, medicii l-au ignorat total, după ce timp de trei luni de zile, în starea de urgență, el donase mâncarea angajaților spitalului de la propriul restaurant.

E trist pentru mine să vorbim despre subiectul ăsta! Sunt unii oameni care cheamă presa atunci când se duc și fac un act caritabil și unii care nu vor să se știe. Eu mă feresc, da!

Eu nu fac pentru presă sau pentru imagine. Sau popularitate. Nu trăiesc aici, nu am de ce să am o popularitate. Eu vreau să-mi trăiesc viața liniștit. Nu am comentat niciodată! (...)

Lumea mă percepe că sunt arogant și că nu vreau să vorbesc. Nu sunt arogant, sunt un om care trăiesc cu alți oameni, iar toți oamenii sunt la fel.

Eu mănânc cu un om care lucrează, care face grădina, cu unul care conduce, trăiesc cu toți. N-am o problemă. Însă, încerc să delimitez viața mea socială de cea profesională. (...)

În momentul respectiv, când doctorii erau în carantină și trebuia să stea la spital închiși, am discutat și aveau nevoie de această susținere.

Eu m-am angajat să fac lucrul acesta pe toată durata aceea, până în iunie, iulie. Au fost câteva luni din martie... Restaurantul a fost închis și a funcționat doar pentru a livra mâncare doctorilor. Gratis, bineînțeles.

Când a fost nevoie și am avut un caz de Covid în familia mea, nimeni n-a mai ținut cont că eu i-am ajutat. Nimeni! Nici măcar... Au avut alții grijă de cel bolnav. Cei pe care nu i-am ajutat. Iar cei pe care i-am ajutat nici măcar nu mi-au mai răspuns!

Problema recunoștinței e atunci când o aștepți. Dacă nu aștepți recunoștință de la oameni, nu te poate afecta. N-ai cum să fii dezamăgit!”, i-a declarat Olăroiu lui Ovidiu Ioanițoaia.


CLICK - Follow us on Google News