Cozmin Gușă: «Marcel Pavel a fost testat negativ. E un exercițiu de PR!»

18 Iun 2020 | scris de Monica Pavelescu

Cozmin Gușă a reușit să bulverseze toată media, prin declarația făcută la România Tv, în cadrul emisiunii realizate de Victor Ciutacu, referindu-se la cazul vedetelor de la Antena 1 infectate cu coronavirus.

Cozmin Gușă: «Marcel Pavel a fost testat negativ. E un exercițiu de PR!»

Cozmin Gușă a declarat că primul test pentru determinarea infecției cu coronavirusl al lui Marcel Pavel a ieșit negativ, iar la internare i s-a impus să nu discute cu media. 

”Din ce am aflat, primul test a fost negativ, iar cineva vrea să facă un PR pentru pandemie. Din ce am discutat, este că a fost obligat să semneze, la internare, o declarație că nu vor discuta cu presa. Manipularea e totală! Așa au fost obligate și vedetele de la Antena 1, spitalul nu zice nimic.

E o omerta, o lege a tăcerii, nimeni nu vorbește, e un exercițiu de PR.”, a spus Cozmin Gușă.

Informația prezentată de Cozmin Gușă a fost infirmată de tmedicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, care a declarat, în cadrul Marius Tucă Shoe, că testul făcut lui Marcel Pavel în spital este pozitiv!

”Am verificat, testul este pozitiv, așadar avem de a face cu o infecție confirmată”, a declarat dr. Adrian Marinescu, la Marius Tucă Show.


CLICK - Follow us on Google News