CTP, internat la spital: Din nou homo erectus, după ce am intrat ca o arătare între maimuţă şi om

11 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

Cristian Tudor Popescu a povestit, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, că a ajuns zilele trecute la spital, ”complet epuizat fizic şi psihic de durere”. Deși nu dă detalii despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, din descrierea făcută se poate intui că a fost vorba de o criză de sciatică.

CTP, internat la spital: Din nou homo erectus, după ce am intrat ca o arătare între maimuţă şi om

Jurnalistul a mărturisit că, pe lângă tratarea durerilor fizice, medicii au reuşit să-i oblojească şi ”avariata încredere în oameni“, şi a lăudat personalul medical. 

”Mi-au oblojit încrederea în oameni. Am intrat pe poarta spitalului Academic Ponderas ca o arătare între maimuţă şi om. Adică nu mergeam chiar în patru labe, ci cocoşat pe o cârjă, cam la 60 de grade. Aproape complet epuizat fizic şi psihic de durere. Am ieşit pe poarta aceluiaşi spital după 72 de ore, din nou homo erectus.

Asta, mulţumită doctorilor: Mihai Cristescu, Adrian Săftoiu, Alina Constantin, Daniela Godoroja, unei doctoriţe micuţe, drăguţă şi cu ochelari care mi-a stat la căpătâi când îmi era greu şi pe care nu ştiu cum o cheamă, precum şi întreg personalului ce m-a îngrijit cu omenie, în condiţii de eficienţă şi igienă prezente în întreg aşezământul. Mi-au reparat organismul, dar mi-au oblojit şi grav avariata mea încredere în oameni“, a scris Cristian Tudor Popescu. 


Follow us on Google News