CTP: «Miniştrii Voiculescu şi Turcan fără mască au decredibilizat mai mult decât bezmeticii de la proteste»

07 Apr 2021 | scris de Monica Nistor

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că ipostazele în care au fost surprinşi miniştrii Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan,  fără mască de protecţie, "au făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității" decât protestele faţă de restricţii.

CTP: «Miniştrii Voiculescu şi Turcan fără mască au decredibilizat mai mult decât bezmeticii de la proteste»

"Nu există justificări pentru așa ceva", a spus Tudor Popescu, comentând fotografiile în care ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi cel al Muncii, Raluca Turcan, apar în spaţiul public fără mască, potrivit Digi24.

"Iată ce fac guvernanții... Am văzut aceste mișcări de stradă care au încercat să distrugă, să decredibilizeze actuala guvernare, pentru că au fost îndreptate împotriva actualei guvernări și chiar a unor persoane din această guvernare.

Întrebarea este: Cine a realizat această decredibilizare mai eficient? Inșii ăștia care au ieșit în stradă sau chiar guvernanții, mulți dintre ei, în ochii oamenilor?

Deci cine a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității? Inșii din stradă sau domnul Vlad Voiculescu? Sau doamna Raluca Turcan apărând fără mască?

Nu interesează justificările cu care au venit! Nu există justificări pentru așa ceva. Nu mă interesează.

Când ești ministru stai cu masca pe față și când dormi, noaptea în somn. Exagerez, ca să înțelegem că mesajul pe care trebuie să-l dea un om aflat într-o funcție de răspundere de felul acesta trebuie să fie întotdeauna mai puternic decât al simplului cetățean. 

Or, făcând ce au făcut, și ei și alții, de-a lungul timpului, din guvernare, au decredibilizat mult mai mult decât au reușit acești bezmetici care au ieșit în stradă. Asta este problema", a spus Cristian Tudor Popescu.


CLICK - Follow us on Google News