Ruptură între CTP şi Prelipceanu. Jurnalistul, într-o altă emisiune la Digi 24 - 'Tot răul spre bine'

14 Noi 2019 | scris de Monica Pavelescu

Cristian Tudor Popescu nu va mai apărea joia în emisiunea ”Jurnal de seară“, unde în ultimii cinci ani a fost invitatul permanent al lui Cosmin Prelipceanu, dar va continua colaborarea cu postul Digi24 la o altă emisiune. 

Ruptură între CTP şi Prelipceanu. Jurnalistul, într-o altă emisiune la Digi 24 - 'Tot răul spre bine'

La finalul unui editorial publicat pe platforma Republica, CTP a dezvăluit că va apărea într-o nouă emisiune de la Digi24:
”Stimaţi telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21.00, aşa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii cinci ani. Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21.00, voi fi invitatul tinerei şi talentatei jurnaliste Digi24 Alina Manolache, în noua emisiune intitulată «Cap limpede»“.

De asemenea, Digi24 a anunţat printr-un comunicat noua producţie: ”Vineri seara, între 21.00 şi 22.00, Alina Manolache şi Cristian Tudor Popescu trag linie şi analizează evenimentele petrecute în săptămâna respectivă“. 

.Jurnalistul a confirmat informaţia pentru paginademedia.ro, dar nu a dorit să dezvăluie și motivele pentru care a fost luată această decizie. 

Ruptura dintre CTP și Cosmin Prelipceanu, ce părea indestructibilă, a apărut după ce jurnalistul l-a critica dur pe realizatorul tv pentru prestaţia din emisiunea în care a avut-o invitată pe Gabriela Firea, fiind de părere că nu a făcut decât ”să tacă asurzitor şi să dea din cap aprobator“. Mai mult, CTP a avertizat la momentul respectiv că dacă un astfel de episod se va repeta, va încheia colaborarea cu postul de ştiri.


Follow us on Google News