După ce a divorțat de patru ori, cine-l mai suportă pe CTP acasă?

27 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Are 64 de ani şi, deși este inginer, vorbește de toate la televiziune, abordând cu nonșalanță și încrâncenare subiecte din domeniul politic, social, medical, cultural sau din sport.

După ce a divorțat de patru ori, cine-l mai suportă pe CTP acasă?

Cristian Tudor Popescu s-a născut la data de 1 octombrie 1956 în Bucureşti. A absolvit în anul 1981 Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, obţinând diploma de inginer.

De-a lungul anilor a deţinut funcţii importante în diferite redacţii de presă şi a apărut într-o mulţime de emisiuni, la diferite posturi TV. 

Totuși, în ciuda ușurinței cu care se exprimă în fața camerelor tv, CTP nu a vorbit niciodată despre viața sa personală, despre familie, păstrând discreția, deși, de-a lungul anilor, a trecut prin destue experienţe.

Presa tabloidă nu are nici ea prea multe amănunte despre acest subiect, aflând doar că jurnalistul a fost căsătorit de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat și că are doi copii.

Îndreptându-se spre senectute, conform acelorași surse, CTP are o relație stabilă cu o femeie mai tânără cu 20 de ani decât el, alături de care a fost surprins în 2016, după ce-și petrecuseră o zi întreagă la un SPA din zona Romexpo.

Cei doi copii ai jurnalistului sunt: Tudor Popescu, fiul cel mare, şi Cristian Popescu, fiul cel mic.

”Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă”.

Tudor Popescu s-a orientat spre o altă carieră faţă de cea avută de tatăl său. Tudor are o firmă de producţie audio-video.

Despre Cristian Popescu nu se ştiu foarte multe lucruri, în afară de povestea sa cu Bacalaureatul. În vara lui 2012, Matei nu a putut da bacalaureatul, pentru ca avea două corigenţe, apoi a picat în toamnă, după ce a luat 3.1 la matematică. Fiul lui CTP a revenit în examen de-abia în 2014, când l-a luat cu media generală 6.36.


CLICK - Follow us on Google News