CTP: «Nu se poate descoperi un vaccin prin care concetățeni de-ai noștri să nu mai fie imbecili!»

02 Aug 2020 | scris de Monica Pavelescu

Cristian Tudor Popescu este revoltat de comportamentul celor care se înghesuie pe litoral și sfidează orice fel de recomandare din partea autorităților. 

CTP: «Nu se poate descoperi un vaccin prin care concetățeni de-ai noștri să nu mai fie imbecili!»

Într-o declarație făcută la Digi24, CTP spune că principalii vinovați pentru răspândirea infecțiilor cu coronavirus, în prezent, sunt cetățenii, nu politicienii sau autoritățile, și, în stilul tradițional, are cuvinte dure la adresa acestor ”hominizi din spațiul carpato-danubian”.

”Această situație este din pricina oamenilor, din pricina inșilor cu un discernământ foarte redus, cărora nu le pasă de ceilalți și care nu au nici instinct de conservare a propriei persoane, în ultimă instanță.

Cauza principală sunt acei pitecantropi care s-au năpustit unii peste alții, claie peste grămadă, pe litoral. Cei care au răspuns că se tratează cu bere, fiind întrebați de reporter de ce nu respectă regulile; cei care spun că nu vor purta mască niciodată și așa mai departe.

Astea sunt niște justificări de doi bani: ”lipsă de comunicare”, ”nu li s-a explicat”... Ce să li se mai explice și cum să li se mai explice?! Trebuie să fii și tâmpit, și ticălos și, în ultimă instanță, criminal, să te comporți în felul ăsta! Nu e destul de clar ce ai de făcut? Știi foarte bine ce trebuie să faci!

Am văzut o doamnă administrator de plajă care era de-a dreptul speriată, spunea: ”Fără ajutorul Poliției nu vom reuși să facem nimic!” Deci, deja se pune problema intervenției masive a poliției pentru ca oamenii să își pună masca pe față.

Oamenii sunt problema principală, cetățenii, oricât de neplăcut ar fi ceea ce spun acum.

Singurul tratament pentru asta este progresul în om, nu progresul în materie de comunicare, în materie de information technology, în materie de medicină, de tratamente medicale și vaccinuri.

Acest progres se realizează foarte greu. Nu e un vaccin, de mâine. Nu se poate descoperi un vaccin prin care concetățeni de-ai noștri să nu mai fie imbecili, iresponsabili și nepăsători de ceilalți” - spus CTP.


CLICK - Follow us on Google News