Dan Bittman, despre motivul pentru care nu s-a însurat: «Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni»

22 Feb 2021 | scris de Anita Raicu

Dan Bittman a fost cu siguranță un cuceritor, și poate mai e încă, deși părerile sale despre pandemie cumva au îndepărtat admiratoarele, dar nu a fost căsătorit niciodată.

Dan Bittman, despre motivul pentru care nu s-a însurat: «Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni»

Întrebat cu privire la această alegere, cântărețul spune că nu s-a căsătorit niciodată din cauză că nu l-ar fi vrut nimeni, definind căsnicia ca pe ceva important care presupune multe lucruri.

”E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. (…)

Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea aşa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură.

Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici“, a spus Dan Bittman, citat de viva.ro.

Dan Bittman a mai spus că regretă multe din relaţiile pe care le-a încheiat, dar că nu a fost în puterea lui să schimbe acel deznodământ.

”Există mai multe relaţii pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viaţa merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt“, a mai spus Dan Bittman.

Fără a dezvălui despre cine este vorba, Bittman a mărturisit că există în viața sa o femeie pe care chiar a cerut-o de soție, dar că aceasta a aruncat inelul de logodnă primit de la el.

Şocul a fost cu atât mai mare pentru Bittman cu cât relaţia despre care vorbește era una pasională şi nu s-ar fi aşteptat vreodată la o astfel de reacţie. 

”Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a şi pierdut, l-a aruncat. Şi atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională şi când am aflat…

Am pierdut şirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relaţie, cu dragostea“ a adăugat Bittman.


CLICK - Follow us on Google News