Dan Bittman anunță: «Mă vaccinez anti Covid». Ce tip de vaccin a ales

09 Mai 2021 | scris de Monica Nistor

Dan Bittman a anunţat public, sâmbătă, 8 mai, că se vaccinează!

Dan Bittman anunță: «Mă vaccinez anti Covid». Ce tip de vaccin a ales

Un anunț de-a dreptul neaşteptat din partea solistului de la Holograf, în contextul în care este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai măsurilor restrictive luate de autorități în perioada pandemiei, despre care a afirmat că ar fi "o afacere excepțională".

”După un an de zile şi toate măsurile luate, suntem în aceeaşi situaţie iar poporul a fost foarte obedient. A respectat măsurile impuse şi, cu toate acestea, suntem într-o situaţie gravă.

Respect legea şi am respectat-o în tot acest an. Dar am senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat să o facă…

Nimeni nu doreşte, de fapt, să îmbunătăţească ceva. Dimpotrivă. Doreşte să aibă cifre. Doreşte să vândă în continuare marfă: medicamente, teste, vaccinuri. Ce rost are să discutăm? Suntem în aceeaşi situaţie ca atunci când nu exista vaccin. Ba chiar mult mai rea”, a spus Dan Bittman în cadrul emisiunii de la B1 TV.

Dan Bittman respinge din start vaccinurile produse pe baza tehnologiei ARN mesager.

“Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J.

Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca.

Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”, spune Dan Bittman, în emisiunea Special B1 TV.


CLICK - Follow us on Google News