Dan Tănasă (AUR), unui deputat USR PLUS: «Dispari de aici, păduche, nu auzi ce spun? Îţi ordon să dispari!» - video

24 Mar 2021 | scris de Ioana Tomozei

Armonia aleșilor poporului, care conlucrează pentru binele națiunii, s-a mai fărâmat încă o dată pe holurile Parlamentului...

Dan Tănasă (AUR), unui deputat USR PLUS: «Dispari de aici, păduche, nu auzi ce spun? Îţi ordon să dispari!» - video

De această dată surpriza a fost de partea celor de la USR, care au descoperit că au un contracandidat pe măsură, dacă nu și mai și, în cei de la AUR.

La scurt timp după ce a fost votat proiectul privind desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), în Parlament a avut loc un scandal între doi deputaţi, care au fost chiar la un pas de bătaie.

Conflictul a avut loc între Dan Tănasă, deputat AUR, şi Silviu Dehelean, deputat USR, care s-au îmbrâncit şi s-au jignit, fiind despărţiti ulterior de colegii de partid.

”Nu ţi-e ruşine mă măgarule să vii ameninţător spre mine? Că ce? Că ce, mă, paduche? Dispari de aici, păduche, nu auzi ce spun? Îţi ordon să dispari din faţa mea, sa faci paşi. Nu mai strica aerul”, i-a strigat deputatul AUR celui de la USR.

”Băi, dispari! Îţi ordon să dispari din faţa mea! Marş, mă, de aici, nu te mai uita aşa la mine. Păduche, eşti zero barat!””, îi mai spune Dan Tănasă lui Dehelean.

După câteva secunde, Silviu Dehelean, înconjurat de colegii săi, a părăsit discuţia

”Domnul deputat a venit ameninţător către mine, cum trebuia să reacţionez?”, a explicat Tănasă, întrebat de un jurnalist dacă este un comportament demn de un ales al Parlamentului.


CLICK - Follow us on Google News