Daniel Ghiţă, reacţie la vizita Papei: 'Religia noastră nu mai e bună? Eu sunt român creştin ortodox, și aşa rămân până la moarte!'

02 Iun 2019 | scris de Anita Raicu

 Evenimentul către care s-a concentrat toată atenția opiniei publice la finalul acestei săptămâni - vizita Papei Francisc în România - nu a fost primită chiar de toată lumea cu auspicii favorabile. 

Daniel Ghiţă, reacţie la vizita Papei: 'Religia noastră nu mai e bună? Eu sunt român creştin ortodox, și aşa rămân până la moarte!'

Daniel Ghiță, luptător de K1, și un cunoscut naționalist, a reacționat acid pe Faceboo, criticând medietizarea excesivă a evenimentului și punând sub semnul întrebării scopul acestei vizite.

”Toată ziua ne intoxicaţi cu venirea Papei in România.

Îl înjuram pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile în fata Papei, care e catolic!

Cât costă toată vizita? Nu puteam construi o clinica pe banii ăştia?

Care este scopul vizitei?

Prima data aţi început campania împotriva Bisericii Ortodoxe Române cu slogane „vrem spitale, nu catedrale“. Acum nu mai vreţi? O campanie de a denigra Catedrala Mântuirii Neamului! Nu aveam voie să avem aşa catedrală? Unde sunt toţi eroii neamului nostru. Trebuie să ne dispară şi religia?

Cine plăteşte paza, maşinile? Din banii poporului? Ştie cineva cât ne costă această vizită a Papei în România?...Noi suntem creştini ortodocşi şi aşa o sa rămânem!...

Fraţilor, nu va uitaţi religia creştin ortodoxa! Este unica care ne-a ţinut uniţi (poporul român) şi încă ne mai ţine uniţi. Luaţi exemplul Bulgariei, de a nu permite ca preoţii ortodoxi să se roage cu Papa! Nu va lăsaţi manipulaţi de campania (electorală) agresivă care se face pe toate posturile TV.

Acum, şi religia noastră nu e bună?...Eu sunt român creştin ortodox, si aşa rămân până la moarte!”, a scris Daniel Ghiță pe pagina sa de Facebook.


CLICK - Follow us on Google News