Prima reacție a lui Darren Cahill, după victoria Simonei Halep la Wimbledon

13 Iul 2019 | scris de Ioana Tomozei

Darren Cahill a avut o primă reacție după cea mai mare victorie din cariera Simonei Halep, în finala turneului de la Wimbledon, în fața Serenei Williams.

Prima reacție a lui Darren Cahill, după victoria Simonei Halep la Wimbledon

Cahill, chiar dacă nu mai este antrenorul Simonei, i-a fost alături All England Club.

”A jucat incredibil. E unul din acele meciuri în care îți iese totul. A respectat un plan clar. Brad Gilbert a fost ca un ghimpe în spatele meu. ”Să stea mai retrasă pe primul serviciu!”, a spus el. Nu eu i-am transmis asta, dar a primit cumva mesajul”, a declarat Darren Cahill, pentru ESPN.

Darren Cahill a participat la mai multe antrenamente ale sportivei de 27 de ani, iar Daniel Dobre a recunoscut că acesta a avut un rol important în acest traseu perfect reușit de ”Simo” pe iarba londoneză.

”Este incredibil. Modul în care a crezut în meci și felul în care nu a așteptat greșeala adversarului. Nu este doar meritul meu, avem o echipă mare. Darren Cahill a ajutat-o de asemenea și Ion Țiriac”, a spus antrenorul româncei.

Întrebat în cadrul emisiunii "Așii Tenisului" dacă a contat faptul că tehnicianul australian a mers la antrenamente și a vorbit cu Simona, Stere Halep a admis că fiica sa a fost ajutată.

"Cum să nu conteze? O idee bună te ajută întotdeauna", a spus Stere Halep în cadrul emisiunii "Așii Tenisului".


CLICK - Follow us on Google News