Delia, reacție la blamarea scrisorii de ajutor a artiștilor: «Nu este despre mine!»

25 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Delia, simțindu-se determinată, după cum declară în preambulul postării făcute pe pagina sa de Facebook, explică de ce a semnat, alături de alți artişti, o scrisoare deschisă autorităților, prin care le cere să includă cântăreţii în schema de ajutor de stat în sprijinul sectorului cultural, ale cărui activităţi au fost sistate pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Delia, reacție la blamarea scrisorii de ajutor a artiștilor: «Nu este despre mine!»

Luarea de poziție publică a Deliei vine după ce scrisoarea menționată a produs iritarea opiniei publice, care, în marea majoritate, a sancționat gestul multora dintre artiștii semnatari, considerându-l contrastant cu imaginile postate de ei pe conturile de socializare, din vacanțe exotice.

”NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o intreaga industrie care s-a oprit! Despre instrumentisti, dansatori, sunetisti, tehnicieni, despre oamenii nevazuti din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment! 

Nu o sa raman indiferenta doar pentru ca nu sunt la limita de jos a existentei. E absolut NORMAL sa sustin o asemenea petitie pentru industria din care fac parte. Voi face asta in continuare. Impreuna vom putea depasi aceasta perioada”, a scris Delia pe pagina sa de Facebook.


CLICK - Follow us on Google News