Deputatul PSD Sebastian Radu, 49 de ani, a murit din cauza COVID

09 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

Deputatul PSD de Buzău Sebastian Radu, în vârstă de 49 de ani, a murit din cauza COVID, a anunțat președintele partidului, Marcel Ciolacu. Sebastian Radu se afla la primul mandat în Parlament.

Deputatul PSD Sebastian Radu, 49 de ani, a murit din cauza COVID

”Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.

Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!

Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

La începutul lunii noiembrie, deputatul Sebastian Radu a fost confirmat cu COVID-19 şi a dezvoltat o formă gravă de boală.

De la Spitalul Judeţean din Buzău, el a fost transferat în Capitală şi intubat.

Politicianul a murit în Germania, unde urma să facă un transplant de plămâni
Ulterior, după ce starea sa de sănătate s-a agravat, a fost trimis în Germania, la începutul acestei săptămâni scrie presa locală. Tot acolo, politicianul a şi decedat.

În Germania, urma să facă un transplat de plămâni, însă inima lui a încetat să mai bată în noaptea de marţi spre miercuri.

Sebastian Radu a fost ales deputat în 2016. El a făcut parte din Comisia pentru sănătate şi familie și din Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.


CLICK - Follow us on Google News