Cum s-a desfășurat prima discuție dintre Harry, William și Charles, după interviul dat lui Oprah

16 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Aproape la fel de interesantă ca și gâlceava intelectualilor români, prin prisma grupurilor partizane pe care le-a provocat în societate, starea relațiilor din familia regală britanică este un subiect amplu dezbătut...

Cum s-a desfășurat prima discuție dintre Harry, William și Charles, după interviul dat lui Oprah

Într-una dintre dezvăluirile cele mai dure făcute de Harry şi Meghan în interviul pe care l-au dat lui Oprah Winfrey, este cea referitoare la îngrijorarea pe care fosta actriță spune că a manifestat-o unul dintre membrii familiei regale cu privire la culoarea pielii fiului lor, Archie.

Ducesa de Sussex a spus chiar că regulile ar fi fost schimbate special pentru ca acesta să nu primească titlul de prinț la naștere.

Meghan a afirmat că cineva din familia regală se întreba ”cât de închisă la culoare ar putea fi” pielea bebelușului ei. A refuzat să spună cine, spunând că ar fi ”prea stânjenitor pentru ei”. Harry, la rândul său, a mărturisit că la momentul respectiv a fost un pic șocat.

În prima sa reacţie publică de după interviu, Prinţul William a precizat săptămâna trecută că „nu suntem o familie rasistă”.

Gayle King, coprezentatoare a emisiunii ”This Morning”, difuzată de postul CBS, spune că a stat de vorbă cu Meghan şi Harry weekendul trecut şi că în acel moment a fost martora unei discuţii între cei doi prinţi britanici.

”E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a declarat King.

Biroul de presă de la Kensington Palace, reşedinţa oficială a prinţului William, nu a făcut deocamdată comentarii pe marginea dezvăluirilor făcute de Gayle King.


CLICK - Follow us on Google News