Donald Trump, sarcastic: «Nu sunt fanul lui Meghan. Harry o să aibă nevoie de mult noroc»

24 Sep 2020 | scris de Anita Raicu

Donald Trump a comentat sarcastic clipul în care Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, îi îndeamnă pe americani să iasă la vot în noiembrie, interpretat ca un apel de susținere a lui Joe Biden. 

Donald Trump, sarcastic: «Nu sunt fanul lui Meghan. Harry o să aibă nevoie de mult noroc»

Într-un mesaj video difuzat miercuri de postul ABC cu ocazia publicării listei celor 100 de personalităţi ale anului de către revista Time, Meghan și Harry au subliniat, fără să menţioneze vreodată numele lui Donald Trump, importanţa crucială pe care ar avea-o, în opinia lor, alegerile prezidenţiale americane din 3 noiembrie.

"La fiecare patru ani, ni se spune: Acestea sunt cele mai importante alegeri din viaţa noastră. Cele de acum sunt cu adevărat aşa. Atunci când votăm, valorile noastre sunt în joc, vocile noastre se fac auzite", a declarat actriţa americană, care este metisă.

"Este crucial să respingem discursul care incită la ură, dezinformarea şi atacurile online", a declarat la rândul lui prinţul Harry.

Deranjat de declaraţiile făcute de Ducele și Ducesa de Sussex, Trump a criticat-o pe fosta actriţă din serialul Suits, dorindu-i, ironic, ”mult noroc” prinţului Harry.

”Nu sunt fanul ei. Aș spune - și probabil a mai auzit asta - că îi doresc mult noroc lui Harry, pentru că o să aibă nevoie”, a spus Trump, întrebat de jurnaliști cum comentează apelul celor către americani.


CLICK - Follow us on Google News