Europarlamentarul Dragoş Benea, victima unui accident - un șofer i-a tăiat calea în timp ce se afla pe bicicletă

30 Dec 2020 | scris de Monica Pavelescu

Dragoș Benea a relatat pe pagina sa de Facebook că a fost victima unui accident care ar fi putut să-l coste viața, în timp ce se afla pe bicicletă.

Europarlamentarul Dragoş Benea, victima unui accident - un șofer i-a tăiat calea în timp ce se afla pe bicicletă

Europarlamentarul susține că un șofer i-a tăiat calea fără să se asigure, iar pentru a evita impactul a intrat într-o mașină parcată și s-a rănit la cap.

”Am avut ghinion şi noroc în aceeaşi fracţiune de secundă! Domnilor şoferi, oferiţi respect cicliştilor pentru că nu sunteţi singuri pe străzi!

În această dimineaţă, în jurul orei 10.50, deplasându-mă pe bicicletă pe raza comunei Gârleni (sat Lespezi), am fost victima unui incident rutier cauzat de un conducător auto imprudent, care mi-a tăiat calea fără să se asigure în vreun fel.

Pentru a evita o coliziune cu consecinţe potenţial nefaste, am degajat dreapta instantaneu, intrând în coliziune cu o maşină parcată regulamentar.

În urma impactului, ştergătorul lunetei mi-a provocat o tăietură deasupra arcadei stângi. Precizez că rulam echipat corespunzător, cu cască de protecţie şi echipament reflectorizant adecvat”, a povestit Dragoş Benea. 

Dragoş Benea este europarlamentar și președinte al filialei PSD Bacău. 


CLICK - Follow us on Google News