Dragoș Bucur, luare de poziție: «În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați...»

09 Feb 2021 | scris de Monica Pavelescu

Dragoș Bucur a ținut să șocheze audiența rețelelor de socializare printr-o declarație făcută la un ceas de maximă audiență.

Dragoș Bucur, luare de poziție: «În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați...»

Cumva preluând stindardul lui Bogdan Stanoevici, al celor reticenți sau chiar negaționiști ai efectelor și pericolelor provocate de pandemie, actorul Dragoș Bucur a simțit nevoia să-și exprime public punctul său de vedere.

”În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port masca”, a scris Dragoș Bucur pe pagina sa de Facebook.

Evident, declarația sa a declanșat un val de comentarii, pro și contra, susținători sau detractori folosind tot arsenalul lexical și rațional din dotarea ”cancel culture” pentru a-și pune la pământ adversarii și implicit pe autorul postării.

Prezentatorul de la Visuri la cheie a avut COVID 19 in septembrie 2020. De asemenea, mai e de precizat că Dragoș Bucur se numără printre persoanele aflate în grupul de risc în fața COVID-19, el suferind, de mai bine de 19 ani, de diabet.

Nu este prima frondă antisistem de care dă dovadă Dragoș Bucur, care, alături de soția sa, Dana Nălbaru, a anunțat în 2018 că și-au retras fiica din sistemul de învățământ tradițional preferând home-schooling.

”Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat.

Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, declara Dragoș Bucur.


CLICK - Follow us on Google News