Elena Băsescu, consilier în Parlament, cu un salariu de mii de lei

11 Apr 2021 | scris de Cristina Romanescu

Poate că Elena Băsescu a numărat și ceva eșecuri în viață, dacă ne gândim la viața sentimentală, dar, profesional, destinul se pare că i-a hărăzit doar ”succesuri”...

Elena Băsescu, consilier în Parlament, cu un salariu de mii de lei

Elena Băsescu este, de patru luni, consilier la Comisia de Afaceri Europene de la Camera Deputaților.

Evident, la o analiză sinceră și brutală, meritul pentru care ocupă această funcție nu poate fi altul decât cel care a propulsat-o și ca reprezentant al României în Parlamentul European - este fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

Totuși, puțini sunt cei care pot spune că au întâlnit-o în această perioadă și știu exact cu ce se ocupa EBa, iar parlamentarii comisiei pe care o consiliază habar n-aveau că au o colegă atât de importantă.

"Nu am văzut-o niciodată, de aceea nici nu știam că lucrează în cadrul Parlamentului României în cadrul acestei comisii", a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Nici deputatul USR Mihai Polițeanu nu cunoștea acest detaliu. "E prima datâ când aud lucrul acesta. De când e? N-am văzut-o niciodată", a mărturisit Polițeanu.

Vreme de trei zile jurnaliștii Antena 3 au căutat-o pe fata cea mică a lui Băsescu prin Parlament, pe holuri, au bătut la uși, au întrebat și personalul angajat, iar rezultatul a întârziat să apară.

Elena Băsescu s-a angajat în 2016 la Camera de Comerț și Industrie la departamentul de Relații Internaționale unde a avut un salariu net de 30.000 de lei. În prezent, aceasta trebuie să se mulțumească cu o leafă de doar 6.000 de lei lunar.


CLICK - Follow us on Google News