Elena Udrea, fosta blondă de la Cotroceni, despre fusta scurtă de pe biroul lui Traian Băsescu

07 Oct 2020 | scris de Ioana Tomozei

Traian Băsescu și Elena Udrea, o poveste despre care nu se va ști niciodată dacă a rămas doar politică... 

Elena Udrea, fosta blondă de la Cotroceni, despre fusta scurtă de pe biroul lui Traian Băsescu

Într-o încercare evident lipsită de vreo perspectivă în aflarea adevărului, în cadrul unei emisiuni difuzate de Kanal D, realizată de Denise Rifai, Elena Udrea a fost întrebată dacă a fost iubita lui Băsescu.

"Nu. Sunt fericită că am putut să fiu discipolul lui Traian Băsescu. Însă asta a fost tot", a răspuns Udrea.

Elena Udrea a apărut în politică , blondă și damă bine, în 2004, când a candidat pe lista Alianței ”Dreptate şi Adevăr” pentru un loc în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, primar fiind Traian Băsescu.

”Nu îmi amintesc prima întâlnire, dar era înainte de a intra în politică, un eveniment privat, era botezul fetiței lui Cozmin Gușă. 

Un bărbat foarte puternic. Un lider, categoric. Și în viața privată, și în politică, oriunde s-ar afla. Este genul de bărbat despre care știi că este puternic, cum îl vezi", a spus Udrea.

”Traian Băsescu este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei. Relația a fost extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar.

Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”, a mărturisit fosta blondă de la Cotroceni.

"Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta?

Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă", a susținut Udrea despre o relație cu Băsescu.

La final, Udrea a fost întrebată dacă este adevărat că ar fi stat "cu fundul pe biroul președintelui", după cum susținea Adriana Săftoiu în 2015.

"Nu mi-aș fi permis să stau cu fundul pe biroul președintelui pentru că îmi doream să mă întorc acolo, în biroul ăla, ca președinte.

Aveam prea mare respect pentru biroul ăla ca să mă așez cu fundul pe el. Și am prea mare respect pentru familia președintelui ca să îmi permit să stau în fustă scurtă pe biroul lui Traian Băsescu. Exclus ca vreodată să fi stat în fustă scurtă pe biroul președintelui", a replicat Udrea.


CLICK - Follow us on Google News