Emil Boc, de la  «Hristos s-a înălțat!» la «f… mama mă-sii», în direct la radio  - video

11 Iun 2021 | scris de Cristina Romanescu

Cunoscut ca un politician cu o conduită echilibrată, primarul Clujului, Emil Boc, a surprins când a izbucnit în direct la un post de radio din Cluj şi a ”scăpat” o înjurătură printre dinţi, fără să mai ţină cont că emisiunea era transmisă în direct.

Emil Boc, de la  «Hristos s-a înălțat!» la «f… mama mă-sii», în direct la radio  - video

Fostul premier Emil Boc a fost invitat, joi, 10 iunie, la emisiunea ”Napoca Live”, difuzată de postul de radio Napoca FM.

După un început pios, în care l-a salutat creștinește pe realizatorul emisiunii, ”Hristos s-a înălțat!”, în cadrul discuției, în momentul în care s-a ajuns la dezvoltatorii imobiliar care încalcă legea şi transformă garajele în apartamente, Emil Boc s-a înfuriat şi a înjurat fără să mai țină cont că se afla în direct.

Principala sa ţintă a fost Florin Larionesi, om de afaceri originar din Bistriţa, care a transformat 56 de locuri de parcare în apartamente.

Primăria l-a amendat cu 50.000 de lei şi, după patru ani, a câştigat în instanţă procesul în care cerea desfiinţarea amenajărilor ilegale.

Nu au scăpat de criticile edilului nici locuitorii imobilelor nu sesizează astfel de situaţii, din timp, pentru ca Primăria să poată interveni şi să blocheze construcţiile ilegale.

Boc susţine că aceste lucrări se derulează pe ascuns şi că ori de câte ori i se aduce la cunoştinţă un astfel de caz, Primăria Cluj îi acţionează în instanţă pe dezvoltatorii imobiliari care încalcă legea.

”Nu ştiu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc. Vă plângeţi că nu aveţi locuri de parcare şi ei fac apartamente, f… mama mă-sii. Când am fost sesizaţi deja erau lucrările făcute. Am dat cazul în instanţă şi am câştigat. Este hotărâre judecătorească”, a spus Emil Boc.

- minutul de ”aur” - 6.30


CLICK - Follow us on Google News