Asistenta Mirelei Vaida de la Acces Direct a demisionat: «S-a depăşit limita. E sub demnitatea oricărei femei» - video

16 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

Asistenta Mirelei Vaida de la ”Acces Direct“, şi-a dat demisia în cadrul emisiunii  de luni, 15 iunie. Emiliana Burghelea a izbucnit în lacrimi şi a anunțat că nu mai acceptă ca în cadrul emisiunii în care lucrează să fie promovată violenţa.

Asistenta Mirelei Vaida de la Acces Direct a demisionat: «S-a depăşit limita. E sub demnitatea oricărei femei» - video

Asistenta TV a făcut referire la ”serialul“ Vulpiţa, ce îi promovează intens pe cei doi neica-nimeni din județul Vaslui - Viorel şi Veronica Stegaru. Emiliana Burghelea spune că Viorel şi-ar agresa fizic soţia, și că acest comportament este cunoscut întreaga echipă a show-ului TV. 

Burghelea mai spune că nimeni nu a luat atitudine față de aceste manifestări, de dragul audienţei aduse de cele două personaje, şi că a decis să demisioneze pentru a nu mai fi complice la această situaţie. 

”Demisionez! Nu am cum să accept ce se întâmplă! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umană ca o femeie să ne spună că este agresată şi noi să fim obligaţi să ne facem că plouă doar de dragul artei.

Eu nu pot să fac asta. Am zis în direct asta şi îmi asum! Chiar dacă voi fi dată în judecată. Îmi pare rău, dar nu pot să tac. A fost o experienţă frumoasă până la un punct când lucrurile au început să degenereze“, a scris Burghelea pe contul său de Instagram. 


CLICK - Follow us on Google News