Un excavator dispărut din Suedia, descoperit într-un sat din judeţul Constanţa

23 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat pe raza localităţii Castelu, judeţul Constanţa, un excavator, în valoare de aproximativ 486.000 de lei, care era căutat de autorităţile din Suedia.

Un excavator dispărut din Suedia, descoperit într-un sat din judeţul Constanţa

Utilajul a fost descoperit în data de 21 decembrie, în cadrul unei percheziţii efectuate de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

”A fost depistat un utilaj tip excavator marca JCB, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. Vehiculul figura ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Suedia.

De asemenea, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că seria de identificare a utilajului a fost modificată fizico-chimic”, transmite Garda de Coastă.

Utilajul a fost găsit în proprietatea unui cetăţean român în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.

Excavatorul, în valoare de aproximativ 486.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


CLICK - Follow us on Google News