Prinţul Albert de Monaco, despre interviul lui Harry și Meghan: «Chiar m-a deranjat!» 

28 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Într-un interviu acordat pentru BBC World News, Prinţul Albert de Monaco, al II-lea cu acest nume, a criticat decizia lui Harry și Meghan de a expune public problemele cu Casa Regală Britanică.

Prinţul Albert de Monaco, despre interviul lui Harry și Meghan: «Chiar m-a deranjat!» 

Albert de Monaco este de părere că declaraţiile făcute de Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, în faţa jurnalistei americane Oprah Winfrey sunt o ”manifestare publică de nemulţumire neadecvată”.

”Este foarte dificil să fii în locul altcuiva. Pot să înţeleg presiunea la care au fost supuşi Harry şi Meghan”, a declarat prinţul Albert al II-lea, intervievat de Yalda Hakim, jurnalistă BBC.

Prinţul de Monaco a spus că ”aceste tipuri de conversaţii ar trebui purtate în cadrul intim al familiei şi nu trebuie să fie expuse în spaţiul public într-o asemenea manieră”.

”Chiar m-a deranjat puţin acel interviu. Pot să înţeleg de unde apar nemulţumirile lor, dintr-un anumit punct de vedere, însă eu cred că acela nu era locul cel mai potrivit pentru a purta astfel de discuţii”, a mai spus suveranul principatului Monaco.

Referindu-se la Harry, Albert al II-lea a precizat că îi doreşte tot binele din lume în noua lui viaţă în afara familiei regale britanice.

”E o lume dificilă în afara familiei şi sper că el va putea să aibă judecata şi înţelepciunea pentru a face alegerile corecte”, a mai spus prinţul Albert al II-lea de Monaco.


CLICK - Follow us on Google News