Cum s-a descurcat o bătrânică de 82 de ani cu un intrus: 'Cred că a fost bucuros că s-a urcat în ambulanţă!' - video

25 Noi 2019 | scris de Monica Pavelescu

O americancă teribilă, în vârstă de 82 de ani, a reușit să neutralizeze un necunoscut care pătrunsese în casa ei din Rochester, New York, scrie The Guardian.

Cum s-a descurcat o bătrânică de 82 de ani cu un intrus: 'Cred că a fost bucuros că s-a urcat în ambulanţă!' - video

”Sunt singură şi sunt bătrână, dar ghici ce: sunt dură!”, a declarat Willie Murphy, care are o condiţie fizică de invidiat la vârsta sa, practicând încă culturismul.

Murphy a relatat jurnaliștilor că tânărul i-a bătut la uşă, spunându-i că-i este rău şi rugând-o să-l lase să intre în casă. Bătrâna a admis să îl ajute și a și sunat la numărul unic de urgenţă, dar a refuzat să-l lase înăuntru. Ulterior, hoţul a dărâmat uşa.

”A ales casa greşită pe care să o spargă”, spune Murphy, care povestește că atunci când s-a trezit cu străinul în casă a pus mâna pe cel mai apropiat lucru din preajma sa - o masă cu picioare de metal - ”și am sărit pe el”... ”Ghici ce? Masa s-a rupt!”, a adăugat ea.

Murphy a spus că a sărit pe intrus, i-a turnat şampon pe faţă şi l-a lovit cu o mătură, ba chiar a încercat să-l târască afară din casă, dar cântărea prea mult pentru puterile ei.
 
Până când a ajuns poliţia şi serviciile de urgenţă ”deja îmi făcusem numărul... cred că a fost bucuros că s-a urcat în ambulanţă”.

Bătrânica a precizat că nu are de gând să depună plângere.


CLICK - Follow us on Google News