Bill Clinton spune că aventura cu Monica Lewinsky l-a făcut să scape de grijile de președinte al SUA

06 Mar 2020 | scris de Anita Raicu

Într-un documentar despre soția sa, Hillary, Bill Clinton, fost președinte al SUA în perioada 1993-2001, a vorbit despre motivele care au stat la baza celebrei aventuri cu Monica Lewinsky, o fostă angajată a Casei Albe.

Bill Clinton spune că aventura cu Monica Lewinsky l-a făcut să scape de grijile de președinte al SUA

La 73 de ani, o vârstă a senectuții, Bill Clinton,  consideră că episodul Monica Lewinsky s-a produs din dorința lui de a scăpa pentru o scurtă vreme de grijile pe care le avea ca președinte Statelor Unite ale Americii.

”Am făcut-o ca să reușesc să temperez grijile cu care mă confruntam de ani de zile. Imaginați-vă că ești implicat într-un meci cu miză uriașă de 15 reprize, care se prelungește brusc la 30 de reprize și că la un moment dat ți se oferă o ocazie să te relaxezi puțin. Cam asta s-a întâmplat”, a declarat Bill Clinton în documentar. 

”Astăzi sunt un om complet schimbat. Poate pentru că am îmbătrânit, poate pentru că am trecut prin multe alte experiențe de atunci și până acum. Oricum, ceea ce am făcut a fost rău, dar nu am făcut-o din dorința de a comite ceva stupid. Nu încerc să mă apăr, încerc să explic. A fost teribil”, a mai spus Bill Clinton, citat de Daily Mail.


Follow us on Google News