Bill Gates avertizează că lumea se va confrunta cu alte două dezastre - video

10 Feb 2021 | scris de Monica Pavelescu

Bill Gates este de părere că omenirea urmează să se confrunte cu alte două potențiale pericole, care ar fi chiar mai rele decât pandemia de coronavirus, scrie Daily Star.  

Bill Gates avertizează că lumea se va confrunta cu alte două dezastre - video

Într-un interviu cu Derek Muller, gazda canalului de YouTube Veritasium, șeful Microsoft a făcut o nouă predicție sumbră.

El crede că schimbările climatice și bioterorismul reprezintă cele mai mari viitoare amenințări la adresa omenirii.

”Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie“, spune Bill Gates.

El definește apoi un alt pericol, pe care el îl numește ”bioterorism“: ”Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu acesta este mult mai mare decât epidemiile cauzate în mod natural, precum cea actuală“.

Gates susține că nu există nicio modalitate prin care oamenii să poată opri viitoarele pandemii, deși a adăugat că ”am putea să ne pregătim, astfel încât să nu mai avem niciodată un număr de morți ca acum“.

Cum a viziunea lui Gates în ceea ce privește pericolul pandemic s-a îndeplinit, să sperăm că de data aceasta nu va mai fi atât de premonitiv...


CLICK - Follow us on Google News