Cum s-a trezit un proaspăt milionar la loto cu un fiu de 18 ani despre care nu știa nimic!

20 Oct 2018

”Scheletele” din dulapurile trecutului pândesc, gata să iasă la iveală în orice moment, cu atât mai mult atunci când ești câștigătorul a 122 de milioane de euro la loto…

Neil Trotter, un britanic în vârstă de 45 de ani a descoperit, abia după ce a câștigat marele premiu la loterie, că ar putea fi tatăl unui tânăr de 18 ani, rod al unei relații pe care a avut-o în tinerețe cu o chelneriță.  

«Multimilionar! Fiul meu are un tată multimilionar. Sper că îmi vei da bani ca să tac din gură și să te las în pace pentru totdeauna, în loc să te pun să faci un test ADN și să te dau în judecată. 5,6 milioane de euro ar fi mai mult decât suficient ca familia mea să trăiască ok. M-am săturat să mă zbat să trăiesc de pe o săptămână pe alta, știind că tu ne-ai putea schimba viața imediat. Ce spui?», s-a trezit, într-o bună zi cu un mesaj pe Facebook, câștigătorul marelui premiu la loteria britanică.

«Dacă Neil refuză să recunoască faptul că este tatăl copilului meu, să o dovedească: să facă un test ADN»,  a declarat jurnaliștilor de la The Sun împricinata, pe numele ei Dawn Scully, care se mai declară furioasă pentru că duce un trai precar, fiind în pericol să rămână fără un adăpost, în timp ce bărbatul care i-a înșelat așteptările duce o viață de lux.

Dawn Scully susține că băiatul său, despre care spune că seamănă foarte bine cu tatăl său, este rodul relației de un an avută cu acesta. Ea mai spune că atunci când a descoperit că este însărcinată, i-ar fi spus iubitului ei, însă acesta i-a comunicat că nu vrea copii.

«Nu visez la milioanele lui, însă dacă vrea să-mi dea câteva, nu m-aș plânge. Vreau doar să accepte că sunt fiul lui», a declarat presupusul fiu, Liam, pentru The Mirror.

Pe de altă parte, proaspătul milionar susține că nu își amintește absolut deloc cine ar fi femeia care îi solicită recunoașterea paternității. Mai mult, omul spune că de când a câștigat premiul, multă lume vine să îi ceară bani, astfel că începe să regrete norocul care l-a lovit.

«M-a contactat multă lume pe Facebook. Probabil că am în jur de patru milioane de copii în țara asta. Toată lumea vrea bani. Nu-mi amintesc nicio tânără numită Dawn Scully. Poate că am cunoscut-o, am cunoscut multă lume, dar habar nu am. Au trecut 19 ani. Pot să vă spun, însă, că n-am avut o relație cu ea care să fi durat un an», a spus Neil.

Între timp, Dawn Scully și-a mai diminuat pretențiile financiare, spunând că se mulțumește și cu o compensație a cheltuielilor pe care le-a avut crescând singură copilul, care s-ar ridica doar la vreo 100.000 de lire sterline.

«Toată lumea spune să nu cedez, dar simt că nu mă pot bate cu sistemul. N-am bani să plătesc taxele de judecată, așa că am renunțat», a formulat ea un fel de concluzie în fața jurnaliștilor. 

SHARE