Ea - tânără, el - mai bătrân, dar milionar, au deja zece copii și vor să ajungă la 105, toți biologici

16 Feb 2021 | scris de Anita Raicu

O tânără rusoaică de 23 de ani spune că alături de soţul ei, un milionar turc, intenţionează să aibă până la 105 copii biologici. În prezent, în doar 10 luni, cei doi se pot lăuda că sunt părinții a 10 copii, proveniți de la mame surogat, relatează Daily Mail

Ea - tânără, el - mai bătrân, dar milionar, au deja zece copii și vor să ajungă la 105, toți biologici

Cristina Ozturk, originară din Moscova şi-a întâlnit soţul milionar, în vârstă de 56 de ani, în timp ce era în vacanţă în Georgia. 

Atunci când a decis să ia o pauză de la rutina zilnică, mergând în vacanţă, Cristina era o mamă singură, având o fiică, Vika, pe care a născut-o atunci când avea 17 ani.

Povestind despre relaţia lor, Galip şi Cristina sunt de acord că a fost dragoste la prima vedere.

Ea a spus că a fost dragoste la prima vedere când l-a întâlnit pe Galip, un magnat al imobiliarelor și transportului, originar din Turcia, și l-a descris drept ''mentorul, îndrumătorul și prințul său din basme''.

”Este atât de ușor să fii cu ea, are întotdeauna un zâmbet pe buze și totuși este în același timp timidă și misterioasă. A fost genul de soție pe care mi l-am dorit întotdeauna pentru mine, un diamant netăiat, cu o inimă pură și amabilă”, a replicat milionarul turc.

Cristina spune că, în ciuda faptului că Galip era mult mai în vârstă decât ea și avea deja copii adulți, nu a avut nicio obiecție ca familia lui să devină și mai numeroasă, amândoi dorindu-și cât mai mulți copii. 

Iniţial au discutat să aibă câte un copil pe an, dar şi-au dat seama că ar fi fost foarte dificil să-și îndeplinească dezideratul 

Astfel, cei doi au decis să folosească mame surogat, o decizie care îi costă aproape 10.000 de dolari pentru fiecare sarcină. 

Fiecare mamă surogat este aleasă cu multă atenţie. Se fac verificări pentru a se asigura că nu obişnuiesc să bea, să fumeze sau să aibă alte dependenţe. 

Primul lor copil, Mustafa, s-a născut pe 10 martie 2020, în timp ce al zecelea s-a născut pe 16 ianuarie 2021.

Cei 10 copii pe care îi are în momentul de faţă sunt crescuţi cu o mare atenţie. Toţi bebeluşii se culcă la ora 20.00 şi se trezesc la ora 6.00, iar bonele familiei înregistrează fiecare detaliu din creşterea copiilor, într-un set de jurnale.

Mama celor 11 copii a dezvăluit că perechea a discutat despre a avea peste 100 de copii, spunând: ''Nu știu câți vor fi în cele din urmă, dar cu siguranță nu intenționăm să ne oprim la 10''.

De asemenea, tânăra nu exclude varianta unor naşteri normale, dar, deocamdată, ea consideră că nu este practic să ia o astfel de decizie. 

Cristinna şi Galip aşteaptă acum ca cei 10 copii să crească puţin mai mari, înainte de a începe o nouă aventură cu următoarea ”tură” de bebeluşi.


CLICK - Follow us on Google News