Cântăreaţa britanică Duffy a dezvăluit că a fost răpită şi violată

26 Feb 2020 | scris de Anita Raicu

Într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, cântăreaţa britanică Aimee Anne Duffy a dezvăluit trauma care a făcută să nu mai apară de ceva timp în lumina reflectoarelor.

Cântăreaţa britanică Duffy a dezvăluit că a fost răpită şi violată

Duffy, în vârstă de 35 de ani, a spus că a fost răpită, violată şi drogată, fără să ofere amănunte despre perioada în care a avut loc agresiunea.

”Adevărul este că am fost violată şi drogată şi ţinută captivă mai multe zile. Desigur, am supravieţuit. Recuperarea a durat, dar credeţi-mă că sunt bine acum. Nu există un mod uşor de a o spune. Dar vă pot spune că în ultimul deceniu, după mii şi mii de zile, m-am angajat să simt din nou lumina soarelui în inima mea. Soarele străluceşte acum.

Nu vă puteţi imagine de câte ori m-am gândit să scriu despre asta. Mulţi dintre voi v-aţi întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut şi de ce. Un jurnalist m-a contactat, a găsit un mod de a ajunge la mine şi i-am spus totul vara trecută. A fost drăguţ şi m-am simţit minunat să pot vorbi în sfârşit”, a scris cântăreața.

Duffy a mulţumit fanilor şi a încheiat mesajul cu: ”Vă rog să respectaţi că asta este o mişcare delicată pentru mine şi nu vreau nicio intruziune în familia mea. Vă rog să mă susţineţi pentru a face din asta o experienţă pozitivă”.
 
Al doilea album al ei, „Endlessly”, a apărut în 2010, şi a reprezentat o schimbare în stilul muzical al cântăreţei.
 
Duffy a jucat şi în câteva filme, precum „Patagonia” (2010) şi „Legend” (2015). În 2013, ea a făcut parte din lineup-ul unui eveniment din New York dedicat lui Edith Piaf. 


CLICK - Follow us on Google News