Ei conduc lumea! 40% dintre americani recunosc că au urinat în piscină

16 Mai 2019 | scris de Anita Raicu

Un studiu condus de Sachs Media Group relevă faptul că 51% dintre americani folosesc piscinele ca băi comunale, substituindu-le dușului după orele de muncă, informează Fox News.

Ei conduc lumea! 40% dintre americani recunosc că au urinat în piscină

”Atunci când murdăria, transpirația, produsele de igienă personale și orice alte substanțe aflate pe corpul nostru reacționează cu clorul, procentul destinat anihilării germenilor prezenți în apă se diminuează. Un duș efectuat chiar înainte de a intra în piscină ar elimina acest neajuns”, a declarat președintele Comisiei de calitate a apei și sănătate, într-o conferință de presă despre acest subiect.

Ca lucrurile să stea și mai rău, în rezultatele aceluiași studiu se regăsește informația că 40% dintre americani au recunoscut că au urinat în piscină, atunci când erau adulți.

”Până aici: nu urinați în piscină! Înotul este un mod minunat de a fi activi din punct de vedere fizic, iar urinatul în piscină nu îl face sănătos”, a atras atenția un alt oficial american în domeniul sănătății.

Rezultatele sondajului făcut de Sachs Media Group se bazează pe răspunsurile a 3.100 de americani adulți, reprezentativi la nivel național, iar marja de eroare este de  +/- 2.7% ,


CLICK - Follow us on Google News