Elton John, împotriva Brexitului: 'Eu sunt european, nu un englez tâmpit, imperialist. Mi-e ruşine de ţara mea' - video

31 Mai 2019 | scris de Anita Raicu

Elton John a declarat în timpul unui concert susţinut în Verona, în cadrul ultimului său turneu mondial din carieră, că îi este ruşine de faptul că este britanic,

Elton John, împotriva Brexitului: 'Eu sunt european, nu un englez tâmpit, imperialist. Mi-e ruşine de ţara mea' - video

"Mi-e ruşine de ţara mea pentru ceea ce a făcut. Şi-a dezbinat cetăţenii. M-am săturat până peste cap de politicieni, în special de politicienii britanici. M-am săturat de Brexit. Eu sunt european. Eu nu sunt un englez tâmpit, colonial, imperialist“, a spus Elton John, citat de The Guardian

Elton John şi-a exprimat şi cu alte ocazii nemulţumirea faţă de Brexit.

”Pentru început, nu cred că oamenilor din Marea Britanie li s-a spus adevărul. Li s-a promis ceva complet ridicol, neviabil din punct de vedere economic“, spunea el, în urmă cu un an.
 
Elton John a anunţat în mod oficial că va renunţa să mai cânte în turnee, după o carieră de 50 de ani, pentru a se dedica familiei, dar şi îngrijirii sănătăţii sale.

Cântăreţul îşi ia la revedere de la fanii săi din întreaga lume printr-un ultim turneu mondial, intitulat ”Yellow Brick Road“. De asemenea, artistul îşi va lansa prima biografie, „Rocketman“, în toamna acestui an. 


CLICK - Follow us on Google News