Ce și-au spus Harry şi William la finalul funeraliilor Prinţului Philip, conform experților cititului de pe buze

18 Apr 2021 | scris de Monica Nistor

Prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor, Prinţul Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor.

Ce și-au spus Harry şi William la finalul funeraliilor Prinţului Philip, conform experților cititului de pe buze

Chiar dacă în timpul procesiunii, William şi Harry au stat la distanţă, fiind tot timpul separaţi de  vărul lor, Peter Philip, iar în capelă au ocupat locuri în colţuri diferite, cei doi fraţi au fost surprinşi dialogând la finalul funeraliilor.

Imediat după încheierea ceremoniei, Ducele de Cambridge şi Harry au fost surprinşi în timp ce schimbau câteva vorbe. Alături de ei se afla şi Kate Middleton, soţia lui William, dar şi arhiepiscopul de Canterbury.

În momentele filmate în faţa capelei St. George se poate vedea cum Harry îi mulţumeşte arhiepiscopului, apoi se grăbeşte să-i ajungă din urmă pe Kate şi William. 

Pentru că nu purta masca de protecție, experţi în cititul pe buze au descifrat ce i-a spus William fratelui său.

Potrivit acestora, William i-ar fi spus lui Harry: “da, a fost minunat, nu-i aşa?, iar Harry i-ar fi răspus că slujba de înmormântare ”a fost aşa cum şi-a dorit”, făcând referire la dorinţa Prinţului Philip de a avea o înmormântare simplă”, scrie The Sun.

Un expert în limbajul corporal a declarat pentru The Sun că fraţii şi-au găsit alinare unul în celălalt după ceremonia emoţionantă de la Capela St George, amândoi având o atitudine naturală şi relaxată. Cei doi au stat de vorbă cu naturaleţe după funeralii între ei creându-se ”un moment firesc de unitate”, crede expertul.

”Putem să-l vedem pe Harry privindu-l pentru dată pe William când au părăsit capela şi şi-au luat la revedere de la gazde, însă, odată ce s-au îndepărtat, Harry i-a ajuns din urmă pe William şi Kate şi a mers între ei, vorbind cu amândoi.

După câteva momente ce au părut a fi o primire prietenoasă din partea lui Kate, aceasta a rămas în urmă, lăsându-i pe cei doi fraţi să meargă unul alături de celălalt în armonie”, spune expertul.

Înainte de a se reîntoarce la soţia sa, Harry va avea o discuţie cu William, dar şi cu tatăl său, Prinţul Charles. 


CLICK - Follow us on Google News