Londra. Autorul unui jaf la un magazin de bijuterii, prins și burdușit cu lovituri de trecători - video

26 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

Într-o societate mai aproape de normalitate decât a noastră, răufăcătorii se tem nu numai de intervenția organelor de ordine, ci și de reacția opiniei publice.

Londra. Autorul unui jaf la un magazin de bijuterii, prins și burdușit cu lovituri de trecători - video

Spre ghinionul lui, unul dintre hoții care jefuiseră un magazin de bijuterii londonez a fost prins de către trecători, imediat după un jaf. Astfel a putut constata, pe propria piele, cum e să fii centrul de manifestare al furiei opiniei publice, informează Sky News.

Imaginile surprinse de un trecător arată trei indivizi, toți purtând căști de motocicliști, iar unul înarmat cu un ciocan de mari dimensiuni, care ies fugind dintr-o casă de bijuterii situată în vestul Londrei.

Ultimul dintre ei este prins și trântit la pământ de către cei care treceau prin zonă și care decid, pe loc, să își facă singuri dreptate, cu propriile mâini și picioare: suspectul, aflat pe caldarâm, este lovit continuu cu pumnii și luat în șuturi de către 6-7 trecători, timp de aproape un minut.

Într-un final, supliciul răufăcătorului este întrerupt de apariția unor polițiști care, înainte de a-l încătușa, îl mai ”alintă” și ei cu câțiva pumni... 

Ceilalți doi suspecți, mai norocoși, pentru că au reușit să scăpe de furia cetățenilor onești, sunt, în prezent, căutați de poliție.


Follow us on Google News