India. Nunta a avut loc, deși mireasa murise în urma unui atac de cord

02 Iun 2021 | scris de Anita Raicu

Sub steaua unui destin ciudat, o mireasă din India și-a pierdut viața la propria nuntă, după ce a suferit un atac de cord, scrie Daily Mail.

India. Nunta a avut loc, deși mireasa murise în urma unui atac de cord

Un medic din localitate a fost chemat la fața locului, dar nu a putut să o salveze.

În mod total ilogic pentru cineva venit dintr-o altă cultură, familia mirelui și a miresei au căzut de acord să continue ceremonia nupțială, locul celei decedate fiind luat de una din surorile ei.

Corpul femeii a fost ținut într-o cameră separată pe parcursul festivităților, iar ulterior a fost incinerată.

”Nu știam ce să facem în această situație. Este greu de crezut că în timp ce noua mireasă era pregătită pentru nuntă, sora ei se afla fără viață într-o cameră alăturată”, a spus fratele celor două mirese.

”A fost o decizie grea pentru familia noastră. Nu am crezut că vom trăi în viața noastră emoții atât de amestecate. Jalea pierderii uneia dintre fiice și bucuria măritișului alteia”, a spus și unchiul acestora

În India majoritatea nunților nu au la bază altceva decât înțelegerea prenupțială a celor două familii din care provin mirii, fiind adevărate afaceri de familie. Uneori, cei doi viitori soți se văs și se cunosc pentru prima dată de-abia la nuntă...

În cazul de față decizia celor două familii a fost fără echivoc, cea a miresei aștepta să primească zestrea, iar cea a mirelui dorea să evite rușinea de a reveni acasă fără ca nunta să fi avut loc.


CLICK - Follow us on Google News