Cel mai bogat om din lume divorțează. La partaj, o avere de 135 de miliarde de dolari!

9 Jan 2019

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon și cel mai bogat om din lume, divorțează după o căsnicie de 25 de ani, potrivit tmz.com. Anunțul a fost făcut chiar de Bezos pe contul său de Twitter.

"Ne simțim extrem de norocoși că ne-am cunoscut și extrem de recunoscători pentru fiecare an de căsnicie. Dacă am fi știut că ne vom despărți după 25 de ani, tot ne-am fi căsătorit", scrie Bezos, menționând că divorțul va fi unul amiabil

Bezos, 54 de ani, și soția sa, MacKenzie, în vârstă de 48, s-au cunoscut în New York, pe când era vicepreședinte al unui trust și a intervievat-o pe aceasta pentru o slujbă.

S-au căsătorit în 1993, au renunțat la slujbele de pe Wall Street și s-au mutat în Seattle, unde Jeff Bezos a deschis, din garajul lui, o librărie online, afacere care a stat la baza companiei Amazon.

Jeff a devenit milionar în 1997 și, în prezent, este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 135 de miliarde de dolari, potrivit indexului Bloomberg.

Anul acesta, Amazon, fondată acum 25 de ani, a devenit cel mai bine evaluată companie listată din lume, depășind Microsoft. Cel mai mare retailer online a fost evaluat la 797 de miliarde de dolari.

MacKenzie este scriitoare și a câștigat un American Book Award în 2006, pentru volumul "The Testing of Luther Albright". Este și director executiv al unei organizații care militează împotriva hărțuirii, Bystander Revolution.

Nu se știe dacă cei doi, care au patru copii, cu vârste între 13 și 18 ani, au încheiat un contract prenupțial, în caz contrar, potrivit legislației din Washington, unde locuiesc în prezent, averea se împarte în mod egal.

Chiar dacă averea îi va scădea, poate, la jumătate, Bezos rămâne o partidă bună, nu?!

SHARE